Βιοκαθαρισμός Στρωμάτων

Η Ώρα της Αλήθειας για το στρώµα σας!

 • Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας! Αν δεν το συντηρήσουµε, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και µικροβίων.
 • Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 µήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.
 • Τα καλύµµατα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ µας προστατεύουν µε αποτέλεσµα να επιβαρύνεται σηµαντικά η υγεία µας.
 • Όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρούµε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το στρώµα και το µαξιλάρι µας, µε τον οικολογικό καθαρισµό και την πιστοποιηµένη αντιαλλεργική προστασία Allerg-STOP, για να απολαµβάνουµε τον ύπνο µας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώµα χωρίς αλλεργίες.

Καλέστε μας τώρα και κλείστε ραντεβού για ένα ΔΩΡΕΑΝ Akari Test

 1. Akari-TEST
  Βγάζουµε δείγµα αλλεργιογόνου σκόνης µέσα από το στρώµα σας, και εξακριβώνουµε το βαθµό µόλυνσης που έχει υποστεί.
 2. Eσωτερικός βαθύς καθαρισµός
  Τίναγµα µε ισχυρή αναρρόφηση από το εσωτερικό του στρώµατος, µε µηχάνηµα προηγµένης τεχνολογίας που αφαιρεί τα ακάρεα και άλλες αλλεργιογόνες ουσίες, χωρίς ακτινοβολίες, ατµούς κ.α.
 3. Καθαρισµός στρωµατόπανου Microsplitting
  Στεγνός καθαρισµός και αφαίρεση όλων των λεκέδων πάνω στην επιφάνεια του στρωµατόπανου όπως ιδρώτας, αίµα, ούρα, εµετός, λιπαρότητα κ.ά., χωρίς τη χρήση σαπουνιών, καθαριστικών αφρών, ενζύµων, διαλυτών, χλωρίου κ.ά.
Παραλαβή - Παράδοση - καθαρισμος ταπητων
καθαρισμος ταπητων