Συσκευασία – Αποθήκευση

Μετά τη διαδικασία του πλυσίματος, το κάθε χαλί ξεχωριστά περνά από ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να διαπιστωθεί η γενικότερη κατάσταση του. Σε περίπτωση που χρειάζεται, θα γίνει τοπικό ξελέκιασμα για να απομακρυνθούν τυχόν τσίχλες, μελάνια, σκουριές κ.λ.π.

Εντελώς αυτοποιημένο μηχάνημα θα τυλίξει το χαλί σας, χωρίς τσακίσματα ή σουρώματα. Επίσης θα σκουπίσει το χαλί σας με αναρρόφηση και κυλινδρική βούρτσα, η οποία θα χτενίσει το πέλος. Διαθέτει ηλεκτρονικό σύστημα αναγνώρισης barcode και μέτρησης διαστάσεων, συνδεδεμένο με το κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας, έτσι ώστε να ενημερώνεται άμεσα η καρτέλα του χαλιού, εκμηδενίζοντας έτσι κάθε πιθανότητα λάθους. Η συσκευασία γίνεται με ειδικό microperfore νάυλον.

Οι αποθήκες μας είναι ειδικά διαμορφωμένες και χωρίς υγρασία. Οι άπλετοι χώροι μας, μας επιτρέπουν να μην ταλαιπωρούμε με άσκοπες μετακινήσεις τα χαλιά σας. Το κάθε χαλί μετά τη συσκευασία πάει αμέσως στο ράφι του και δεν θα μετακινηθεί από εκεί παρά μόνο όταν εσείς μας ειδοποιήσετε για την επιστροφή του.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν:

  • Σύστημα συναγερμού συνδεδεμένο με την Sigma Security.
  • Κλειστό κύκλωμα καμερών CCTV με 24ωρη απομακρυσμένη παρακολούθηση.
Παραλαβή - Παράδοση - καθαρισμος ταπητων

Δείτε τα βίντεο